Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2008

Ολοκληρώθηκε η Γιορτή Καρπουζιού Μεσσηνίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Γιορτή καρπουζιού Μεσσηνίας όπου πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
Όλοι
οι παράγοντες προσπάθησαν και έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν προκειμένου να ευχαριστηθούν οι επισκέπτες και να περάσουν όμορφα.

Τόσο οι Σύλλογοι Γυναικών από τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους (Πύργου Τριφυλίας) και της Κυπαρισσίας έκαναν το παν ώστε οι επισκέπτες να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα διάφορα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει με μεράκι και είχαν σαν βάση τους το καρπούζι.

Τόσο την πρώτη όσο και την δεύτερη μέρα πολλοί ήταν οι επισκέπτες που ρωτούσαν πράγματα για το καρπούζι, για την ποιότητά του, για την θρεπτική του αξία και άλλες πληροφορίες.

Φυσικά από την Γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών όπου ασταμάτητα προσέφερε στον κόσμο άφθονο καρπούζι.

Τόσο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αριστοτέλης Καναβός όσο και μέλη του ήταν από νωρίς στις θέσεις τους στο περίπτερο του Αγροτικού Συλλόγου έτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες και τις 2 ημέρες της Γιορτής.
Τα καρπούζια φέτος τα πρόσφερε ο κος Τάκης Λεβεντογιάννης εκπρόσωπος των παραγωγών της Τερψιθέας Κυπαρισσίας τον οποίο και ευχαριστούμε για την προσφορά του.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας την 2η Γιορτή Καπρουζιού. Ευχόμαστε του χρόνου να είστε ακόμα περισσότεροι.

Πιο κάτω σας παραθέτουμε 4 φωτογραφίες από την γιορτή.
(Κάντε κλίκ επάνω στην φωτογραφία για να την δείτε σε μεγάλο μέγεθος.)


Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε πατώντας εδώ (24 ΜΒ)
Password αποσυμπίεσης του zip: anoikseto

Είναι αρχείο Powerpoint. Για να το δείτε, χρειάζεστε το MS Powerpoint ή το αντίστοιχο πρόγραμμα του Open Office.3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό το φωτογραφικό υλικό που έχετε από την γιορτή καρπουζιού.
Ενα πράγμα μόνο δεν κατάλαβα και αν θέλετε μου το εξηγείτε.
Στο τέλος των φωτογραφιών λέει ότι αυτό δημιουργήθηκε από το Φιλιατρά φόρουμ. Εσείς δεν είστε Αγροτικός σύλλογος Φιλιατρών;
Το φιλιατρά φόρουμ τι σχέση έχει με την σελίδα του αγροτικού συλλόγου Φιλιατρών;;

Διεύθυνση Συλλόγου είπε...

Χαίρομαι που σου άρεσε η παρουσίαση.
Η παρουσίαση είναι σε powerpoin. Την έφτιαξε ο διαχειριστής του Φιλιατρά Forum και είναι αυτός που δημιούργησε τον παρόντα χώρο για τον Αγροτικό Σύλλογο.
Εν ολίγοις Ο διαχειριστής του Φιλιατρά Forum ενημερώνει το παρόν blog.
Πες ότι είναι μια "συνεργασία".

Διεύθυνση Συλλόγου είπε...

Και κάτι ακόμα.
Δεν είναι μόνο ο διαχειριστής του Φιλιατρά Forum που δημιούργησε αυτό το blog για τον Αγροτικό σύλλογο.
Το έφτιαξε μαζί με τον ιδιοκτήτη της σελίδας messinian Farm.