Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009

Ο Αγροτικός Σύλλογος για τις επιδοτήσεις

Ήρθαν οι γιορτές και ο μποναμάς μας (Επιδότηση) ήρθε κουτσουρεμένος κατα 60%. Κάτι που δεν τόλμησε να πράξει ούτε ο πατριάρχης της πολιτικής διαπλοκής και κοινωνικής αναλγησίας όταν ήταν πρωθυπουργός.
Το έκανε πράξη η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου με αιχμή του δόρατος την Κα Μπαντζελή.

Φήμες παρουσιάζουν την συγκεκριμένη κυρία ........

ως Βρυξελοαναθρεμένη και ελεγχόμενη από γραφειοκρατικές συνεταιριστικές οργανώσεις (ΠΑΣΕΓΕΣ).
Ας φροντίσει η ίδια με έργα να αποδείξει το αντίθετο.

Το μήνυμα που εμείς στέλνουμε είναι απλό και ξεκάθαρο, διαυγέστατο σαν την καρδιά μας και ταυτόσημο με την εργασία που κάνουμε.
Μια εργασία στρατηγικής σημασίας και ταυτόσημη με την Εθνική ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Δεν θα το βαλουμε κάτω, δεν θα περάσουν οι αντιαγροτικές πολιτικές σας.

Με την ευκαιρία ένα χαρμόλυπο σχόλιο για την δήθεν ΕΑΣ Μεσσηνίας που έχει το θράσος και "συνεταιριστική αναλγησία" να παρακρατεί από τους συνταξιούχους του ΟΓΑ το 100% του ποσού ενεργοποίησης δικαιωμάτων που το καθόρισε χωρίς να ρωτήσει τον άμεσα ενδιαφερόμενο, τον παραγωγό.
Η συνεταιριστική λογική και ηθική επιβάλλει. Καταβάλλεται το 40% της επιδότησης, εισπράττουμε το 40% της ενεργοποίησης.
Αυτοί που επιβάλλουν και υπογράφουν αυτές τις αποφάσεις, στο άμεσο μελλον θα οδηγηθούν στην Ελληνική δικαιοσύνη και τότε δε θα είναι μόνο οι ενάγοντες αλλά εκατοντάδες χιλιάδες παραγωγών.

Επίσης τονίζουμε στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού μας ότι με χαμόγελα, συναντησούλες με υπουργούς και κατευναστικές δηλωσούλες το πρόβλημα δεν λύνεται.
Η λύση είναι μία Η πολιτική εκείνη που θα μας δίνει το δικαίωμα να μείνουμε στα χωράφια μας, η πολιτική εκείνη που θα μας δίνει τη δυνατότητα να παράγουμε καθαρά και ποιοτικά προϊόντα ώστε να τρέφονται οι συμπατριώτες μας και εμείς να έχουμε ένα λογικό εισόδημα να ζήσουμε με αξιοπρέπεια τις οικογένειες μας.

Θεωρούμε τουλάχιστον άτυχο το γεγονός και κατα συνέπεια τις σκέψεις και απόψεις του Κου Βουδούρη πρωτόκαπνου βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Για το θέμα των επιδοτήσεων.

Κε Βουδούρη, εμείς από την ιατρική απέχουμε έτη φωτός. Το ίδιο νομίζουμε ότι ισχύει για εσάς για τα αγροτικά ζητήματα.
Επίσης θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι ο Μπερνάρ Κουζνέρ πρόεδρος των γιατρών χωρίς σύνορα είναι υπουργός Υγείας στην Κυβέρνηση Σαρκοζί.

Παρόλα αυτά ευχόμαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τις γιορτές, και καλούς, ταξικούς αγώνες για τους αγρότες.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Αρ. Καναβός

Ο Γραμματέας
Γιαννης Γριβωκοστόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια: