Καλως ήρθατε στην επίσημη σελίδα του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ολοκληρωτική η καταστροφή από το χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού [ ΗΧΗΤΙΚΟ ]

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε τα Φιλιατρά και τις γύρω περιοχές από Αγία Κυριακή έως Αγρίλη προκαλώντας πολύ μεγάλες καταστροφές σε νάϋλον θερμοκηπίων αλλά και σε καλλιέργειες μαρουλιού.
Μια εικόνα.......

βιβλικής καταστροφής μας μετέφερε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών κ. Γιώργος Αλεξανδρόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με συνεργάτη του Φιλιατρά News.

Όπως είπε ο κ. Αλεξανδρόπουλος, ότι η περιοχή μα είχε να δει χρόνια τέτοιο χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού και το χαρακτήρισε χαλάζι με δόντια.
Έχει καταστρέψει τα μαύρα ναϋλον που χρησιμοποιούν οι αγρότες για την κάλυψη των χωραφιών τους για το καρπούζι. Εχει κανει τρύπες στα νάϋλον με κίνδυνο να μπει μέσ αέρας και να τα ξεσκεπάσει

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει συλλέξει ο κ. Αλεξανδρόπουλος, από άλλους συναδέλφους του Η έκταση της καταστροφής είναι απο Αγία Κυριακή μέχρι βουλιέρι και σε νεότερη επικοινωνία, μας ανέφερε βιβλική καταστροφή στον Αγρίλη Φλιατρών όπου η μανία της χαλαζόπτωσης έκανε ζημιά και σε καινούρια νάϋλον Θερμοκηπίων.

Ακούστε τον κ. Αλεξανδρόπουλο τι είπε στον συνεργάτη μας.




Πηγή Φιλιατρά News