Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Επάνδρωση με προσωπικό και τεχνολογικό εξοπλισμό των ΕΛΤΑ Φιλιατρών

Επιστολή προς τον υπουργό μεταφορών Νίκο Παππά, τον Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Μαγκλαάρα Βασίλειο και την Πρόεδρο των ΕΛΤΑ κ. Σταυράκη Ευφροσύνη, απέστειλε σήμερα ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών με την οποία θέτει για πολλοστή φορά το θέμα της υπολειτουργίας τις υποστελέχωσης των ΕΛΤΑ Φιλιατρών με προσωπικό και την έλλειψη τεχνολογικών μέσων για να εξυπηρετεί τον πολίτη.

Την επιστολή υπογράφουν .........

ο πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Βασίλης Αθανασόπουλος και ο Γραμματέας συλλόγου Τέλης Καναβός θέτουν το πρόβλημα έκδοσης εργοσήμων αλλά και εισφορών προς τον ΟΓΑ και αναφέρει τα εξής:

Το κατάστημα ΕΛΤΑ Φιλιατρών υπολειτουργεί λόγω της έλλειψης προσωπικού και τεχνολογίας.

Το βασικό μας πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να κόψουμε εργόσημα.

Οπότε η αγωνία του αγροτικού κόσμου και όχι μόνο είναι μεγάλη. Πρέπει να εξοπλίζονται με την καινούρια τεχνολογία για την καλύτερη εξυπηρέτηση πολίτη.

Είμαστε η δεύτερη θερμοκηπιακή περιοχή της Ελλάδος, συν, Ελιές Αμπέλια και Υυπαίθριες Καλλιέργειες χρησιμοποιώντας μεγάλο αριθμό εργατών πάνω από 2.500 εργαζόμενους

1. Εργόσημα

2. Εισφορές ΟΓΑ

3 Σύνταξης Αγροτών

Για αυτούς τους λόγους το κατάστημα Φιλιατρών πρέπει να εξοπλιστεί με καινούργιας τεχνολογίας υπολογιστές και να επανδρωθεί με προσωπικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: