Καλως ήρθατε στην επίσημη σελίδα του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών για αγωγούς νερού στο δρόμο Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών ενημερώνει ότι στις 23-6-2023, έγινε συνάντηση στο εργοτάξιο της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο της εθνικής οδού Φιλιατρών- Γαργαλιάνων μεταξύ των 2 προέδρων των ΑΣ Φιλιατρών Ευάγγελο Κοροβίλα και ΑΣ Γαργαλιάνων Ασημάκη Δεμερούκα με εκπρόσωπο της εταιρεία Ιωάννη Έξαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ανδρέα Τσουκαλά.

Τα θέματα που συζητήθηκαν .... αφορούσαν τα προβλήματα στα αρδρευτικά δίκτυα τα οποία προκλήθηκαν ή που πρόκειται να προκληθούν από τη υλοποίηση του έργου. Συγκεκριμένα, από το ποτάμι του Λαγκουβάρδου προς Γαργαλιάνους γίνεται σταδιακή αποκατάσταση των ζημιών. Από το ποτάμι του Λαγκουβάρδου προς Φιλιατρά είναι το επόμενο στάδιο.
Καλούνται λοιπόν, όσοι συνάδελφοι παραγωγοί και ιδιοκτήτες γεωτρήσεων όπου οι αγωγοί νερού περνούν κάθετα στο δρόμο αυτόν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της εταιρείας 6907070236 ή να βρεθούν προσωπικά με τον υπεύθυνο της εταιρείας Ιωάννη Έξαρχο από τις 9:00 π.μ εώς τις 2:00 μ.μ στο εργοτάξιο της εταιρείας.

Προτείνετε η άμεση επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της εταιρείας προκειμένου να του γνωστοποιηθούν οι τοποθεσίες που περνούν οι αγωγοί και να αποκατασταθούν γρήγορα οι ζημιές με έξοδα της περιφέρειας. Σε διαφορετική περίπτωση, τα έξοδα θα επιβαρύνουν τους ιδιοκτήτες και θα είναι δύσκολη η διέλευση των αγωγών από τον καινούργιο δρόμο.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Α.Σ. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ