Καλως ήρθατε στην επίσημη σελίδα του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Επιστολή στο υπουργείο Υγείας για τα 5 ευρώ στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας.

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών
Φιλιατρά - Πεζόδρομος
Τηλέφωνο - Fax: 2761 0 34 385

ΠΡΟΣ: Υπουργείο Υγείας - Κοινοβουλευτικές Ομάδες

Κύριε υπουργέ και κύριοι ιθύνοντες και υπογράφοντες την απόφαση για την υποχρεωτική καταβολή του ποσού των 5 ευρώ, προκειμένου κάποιος πολίτης να εξυπηρετηθεί σε όλα τα Κέντρα Υγείας και Νοσοκομεία της χώρας θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι οι πολίτες και πολύ περισσότερο οι συνταξιούχοι αγρότες δεν είναι υπεύθυνοι για το βούλιαγμα των ταμείων.
Είναι εύκολο να βρείτε ποιοι είναι αυτοί που έφαγαν τα λεφτά. Να τους .........

τα ζητήσετε πίσω ή να τους κατάσχετε τις περιουσίες.

Ζητάτε από τον συνταξιούχο αγρότη των 300 - 350 ευρώ το μήνα να πληρώνει για να γράψει επιπλέον τα φάρμακα στο βιβλιάριο.
Πρέπει να σας επισημάνουμε ότι στην περιοχή μας ο κάθε συνταξιούχος αγρότης αναγκάζεται να πληρώσει για να κάνει οποιαδήποτε μικροβιολογική εξέταση σε ιδιωτικά εργαστήρια γιατί στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών δεν υπάρχει Μικροβιολόγος εδώ και 5 χρόνια.
Για ποια δωρεάν ΥΓΕΙΑ μιλάτε;
Ο συνταξιούχος αγρότης αντιμετωπίζεται από την πολιτεία απαξιωτικά, αφού αναγκάζεται να ζει "αξιοπρεπώς" με 300-350 ευρώ το μήνα.
Του ζητάτε λοιπόν να πληρώσει και άλλα.
Αναγνωρίστε τους το ν κόπο και τον μόχθο μιας ζωής και δώστε τους την ευκαιρία να καταφέρουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια με αυτά τα λίγα που παίρνουν ως σύνταξη και όχι ως πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Κατόπιν αυτών ζητάμε να αλλάξετε την απόφαση σας και να μην πληρώνει ο συνταξιούχος αγρότης ΤΙΠΟΤΑ για τις προσφερόμενες υπηρεσίες Υγείας από την πολιτεία.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος
Αλεξανδρόπουλος Γεώργιος

Ο Γραμματέας
Ιωάννης Γριβοκωστόπουλος