Καλως ήρθατε στην επίσημη σελίδα του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών

Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Όχι στην καταβολή τελών ενεγοποίησης

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές Μεσσηνίας από τον ο Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών, ζητώντας τους να πάρουν ξεκάθαρη θέση «για το χαράτσι που επιβάλλει η ΠΑΣΕΓΕΣ και η ΕΑΣ Μεσσηνίας για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης».

«Συνάδελφοι αγρότες για άλλη μια φορά ετοιμάζεται η ΕΑΣ Μεσσηνίας με την ανοχή και συμμετοχή της ΠΑΣΕΓΕΣ να επιβάλει νέο χαράτσι προσαυξημένο από πέρυσι κατά 30% για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης.

Εμείς σαν Αγροτικός Σύλλογος είμαστε αντίθετοι σε κάθε οικονομική επιβάρυνση του παραγωγού, θέση για την οποία θα αγωνιστούμε και γι’ αυτό ζητάμε τη συμπαράστασή σας. Επειδή οι αγώνες δεν είναι λόγια ανεύθυνα εμείς σαν συνδικαλιστικός φορέας, θα προχωρήσουμε σε κατάληψη του πρατηρίου Φιλιατρών της ΕΑΣ.

Με σημείο αναφοράς το δίκαιο αίτημά μας, καλούμε όλους όσους συμμετέχουν στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, σε δημοτικά ή κοινοτικά συμβούλια, πρωτοβάθμιες συνεταιριστικές και συνδικαλιστικές Αγροτικές οργανώσεις καθώς και φυσικά πρόσωπα, να αγωνιστούν μαζί με τους αγρότες για να σταματήσει το παράνομο χαράτσι που επιβάλλει η ΕΑΣ Μεσσηνίας.

Το κόστος της ενεργοποίησης των δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης να αναλάβει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας:
Τηλ. και FAX Συλλόγου: 2761034385
Κιν. Προέδρου: 693 - 24 66 555 (Τέλης Κανναβός)
Κιν. Γραμματέα: 697 - 47 97 075 (Γιάννης Γροβοκωστόπουλος)