Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2009

Πρόσκληση της ΕΑΣ Μεσσηνίας στους Αγροτικούς Συλλόγους του Νομού.

Πρόσκληση προς όλους τους Aγροτικούς Συλλόγους της Μεσσηνίας για σε κοινή σύσκεψη με το Δ.Σ. απευθύνει Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνετερισμών του νομού μας Βασίλης Κοζομπόλης.

Η σύσκεψη θα γίνει το Σάββατο 24/1/2009 και ώρα 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» της Νομαρχίας στην Καλαμάτα.

Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα μέτρα που εξήγγειλε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την στήριξη του αγροτικού τομέα καθώς επίσης και σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Πηγή: Φιλιατρά News

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φόβος και τρόμος για το αγροτοσυνδικαλιστικό κατεστημένο της Μεσσηνίας, μετά την απόφαση του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών να αναλάβει τον συντονισμό των αγροτικών κινητοποιήσεων, τρέχουν να προλάβουν να αποκτήσουν τον έλεγχο της κατάστασης οι γνωστοί για την απραξία τους έμμισθοι συνδικαλιστές, φοβούμενοι για την θεσούλα τους. Συνδικαλιστές είναι αυτοί; αυτοί θα εκφράσουν την αγροτική απαίτηση για καλλίτερες τιμές; δεν ντρέπονται και τον εαυτό τους και τους αγρότες; πώς θα τους κοιτάξουν στα μάτια; τι θα τους πούν; Υπάρχουν και άλλοι συνδικαλιστές που πολιτικά ανήκουν στην κυβερνώσα παράταξη αλλά τοποθετούν πάνω απ' όλα το χρέος τους απέναντι σε αυτούς που εκπροσωπούν. Μπούχτισε ο κόσμος από αυτήν την κατάσταση, έχει ανάγκη από συνεπείς και αγωνιστές εκπροσώπους. Η ζωή κύριοι αποκαλύπτει τον ρόλο του καθενός και τον τοποθετεί εκεί που του αξίζει. Οι απλοί άνθρωποι σας έχουν ξεπεράσει γιατί δεν είναι βλάκες και κορόϊδα όπως εσείς θέλετε να τους νομίζετε, έχουν νόηση και κρίση.
Αγνοείται φαίνεται ότι ο καθένας κρίνεται από τίς πράξεις του. Οι δικές πράξεις ποιές είναι; έχετε διερωτηθεί. Μήπως το χαντάκωμα κάθε αγωνιστικής ενέργειας το θεωρείται συνδικαλιστικό καθήκον. Εστω και αργά συνταχθείτε με τις θέσεις του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών και ακολουθείστε τον, μόνο έτσι θα δείξετε την μεταμέλεια σας για την μέχρι τώρα παθητική σας στάση. Οποιος δεν ακολουθήσει θα είναι δακτυλοδεικτούμενος για αντικοινωνική συμπεριφορά. Οσοι δεν συμμετέχουν στα κοινά δεν είναι φιλήσυχοι πολίτες αλλά πονηροί που περιμένουν να επωφεληθούν από τον αγώνα των άλλων.
Τα παλλικάρια από τα Φιλιατρά έχουν και την θέληση και την μαγκιά να προχωρήσουν, θα αναγκαστείτε να ακολουθήσετε γιαυτό μήν φέρνετε εμπόδια, γιατί θα ξεφτυλιστείτε.
Ενας Φιλιατρινός

Διεύθυνση Συλλόγου είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΩΠΟΡΟΙ,ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ
ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΤΣΟΣ
ΜΕΛΟΣ