Καλως ήρθατε στην επίσημη σελίδα του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Φόβος και τρόμος για το αγροτοσυνδικαλιστικό κατεστημένο της Μεσσηνίας, μετά την απόφαση του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών να αναλάβει τον συντονισμό των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Τρέχουν να προλάβουν να αποκτήσουν τον έλεγχο της κατάστασης οι γνωστοί για την απραξία τους έμμισθοι συνδικαλιστές, φοβούμενοι για την θεσούλα τους.
Συνδικαλιστές είναι αυτοί;
Αυτοί θα εκφράσουν την αγροτική απαίτηση για καλλίτερες τιμές;
Δεν ντρέπονται και τον εαυτό τους και τους αγρότες;
Πώς θα τους κοιτάξουν στα μάτια;
Τι θα τους πούν;
Υπάρχουν και άλλοι συνδικαλιστές που πολιτικά ανήκουν στην κυβερνώσα παράταξη αλλά τοποθετούν πάνω απ' όλα το χρέος τους απέναντι σε .....

αυτούς που εκπροσωπούν.
Μπούχτισε ο κόσμος από αυτήν την κατάσταση, έχει ανάγκη από συνεπείς και αγωνιστές εκπροσώπους.
Η ζωή κύριοι αποκαλύπτει τον ρόλο του καθενός και τον τοποθετεί εκεί που του αξίζει. Οι απλοί άνθρωποι σας έχουν ξεπεράσει γιατί δεν είναι βλάκες και κορόϊδα όπως εσείς θέλετε να τους νομίζετε, έχουν νόηση και κρίση.Αγνοείται φαίνεται ότι ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του.
Οι δικές πράξεις ποιές είναι;
Έχετε διερωτηθεί;

Μήπως το χαντάκωμα κάθε αγωνιστικής ενέργειας το θεωρείται συνδικαλιστικό καθήκον. Εστω και αργά συνταχθείτε με τις θέσεις του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών και ακολουθείστε τον, μόνο έτσι θα δείξετε την μεταμέλεια σας για την μέχρι τώρα παθητική σας στάση.Όποιος δεν ακολουθήσει θα είναι δακτυλοδεικτούμενος για αντικοινωνική συμπεριφορά.
Οσοι δεν συμμετέχουν στα κοινά δεν είναι φιλήσυχοι πολίτες αλλά πονηροί που περιμένουν να επωφεληθούν από τον αγώνα των άλλων.
Τα παλληκάρια από τα Φιλιατρά έχουν και την θέληση και την μαγκιά να προχωρήσουν, θα αναγκαστείτε να ακολουθήσετε γιαυτό μην φέρνετε εμπόδια, γιατί θα ξεφτιλιστείτε.

Ενας Φιλιατρινός

ΠΗΓΗ: FILIATRA NEWS